Bouwpromotor Wardenier – Wilt u op beide oren kunnen slapen en alle werken aan uw nieuwbouwwoning of voor de renovatie van uw huis onder één dak steken?

Dan kiest u er best voor om te vertrouwen op een gespecialiseerde bouwpromotor als Bouwwerken Wardenier. Met meer dan een kwarteeuw ervaring weten we perfect hoe een bouwproject verloopt, welke delen van het proces speciale aandacht vragen, en hoe we snel moeten inspelen op potentiële hordes onderweg.

Als bouwpromotor neemt Bouwwerken Wardenier al de touwtjes in handen. Dat wil echter niet zeggen dat u de controle over uw project verliest: integendeel. We houden steeds rekening met de persoonlijke visie en het budget van de klant.

Het grote voordeel van het kiezen voor een bouwpromotor is dat u slechts één centraal aanspreekpunt heeft, en dat is Bouwwerken Wardenier zelf.

Doordat wij een totaalpakket aanbieden, verloopt de communicatie met onze klanten zeer vlot. Wij volgen persoonlijk uw project op, van de initiële plannen op de tafel bij de architect tot de overhandiging van de sleutel.

Doordat Dany Wardenier zelf het overzicht bewaart en de werken persoonlijk coördineert, kunt u er zeker van zijn dat de planning van uw project tot in de puntjes wordt verzorgd.

Bouwwerken Wardenier zorgt ervoor dat al uw bouwprojecten, hoe groot of hoe klein ook, volgens een strikt schema worden ingepland en uitgewerkt. Enkel op die manier kunnen we onze klanten kwaliteit voor hun geld bieden.

U blijft bij elke stap van het proces van dichtbij betrokken: indien u dat wenst, geven we u tijdens de plaatsbezoeken uitgebreide tekst en uitleg bij de werken die op de werf worden uitgevoerd.

Menu