Naast nieuwbouwprojecten voert bouwwerken Wardenier renovatie & karweien uit voor uw bestaande woning. Ook verbouwingswerken en uitbreidingen aan uw huis behoren tot ons takenpakket.

Bouwwerken Wardenier voert onder andere herstellingen en metselwerken uit, bijvoorbeeld wanneer uw gevel beschadigd is geraakt. Wilt u uw woonkamer liever opgedeeld zien, dan komen we een scheidingswand installeren die naadloos aansluit bij de stijl van uw interieur. Reken dus op ons voor renovatie & karweien

Renovatie & karweien – Isolatiewerken om zo veel mogelijk energie te besparen.

Een van de stokpaardjes van Bouwwerken Wardenier is de isolatie van uw muren, vloer en platte dak. We kiezen ervoor om met materialen te werken die een zo hoog mogelijk rendement per vierkante meter opleveren. Zo bent u volledig in orde met de wettelijke eisen, nu en in de toekomst.

De isolatie van uw woonst is een goede investering op lange termijn, niet alleen omdat het u geld bespaart, maar ook uw persoonlijke welzijn en het milieu zijn hierbij belangrijke overwegingen. Zo zijn al onze materialen brandveilig en speciaal door ons geselecteerd om u de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit te kunnen bieden.

Werken van Bouwwerken Wardenier, ook rondom het huis te bewonderen.

Bij Bouwwerken Wardenier werken we niet enkel in uw nieuwbouw- of gerenoveerde woning. We verzorgen de uitstraling van de gehele oppervlakte van uw grondgebied. Wilt u een heuse berging voor de opslag van uw tuinmateriaal, of een losstaande garage voor uw wagen, dan kunnen we daar zonder problemen voor zorgen.

Ook voor de aanleg van een nieuwe oprit in klinkers, natuursteentegels of stenen in halfsteensverband is er slechts één adres. Wardenier: altijd de warmste oplossing, in en rond uw huis voor uw renovatie & karweien

U kunt onder andere in de volgende regio’s op ons rekenen voor Renovaties & karweien.

Brugge, Oostkamp, Jabbeke, BredeneDe Haan, Gistel, Ichtegem, MiddelkerkeOostende, Oudenburg