Nieuwbouw Brugge – Als u droomt van een gloednieuwe woonst, dan is het aangeraden om te vertrouwen op een betrouwbare expert voor het realiseren van uw nieuwbouw woning.

Bouwwerken Wardenier zorgt voor een solide basis en een professionele afwerking voor uw nieuwbouw Brugge. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat een  duurzame woning enkel kan worden gegarandeerd als de werken van bij de start goed zijn uitgevoerd.

Nieuwbouw Brugge – Voor Bouwwerken Wardenier is geen opdracht te groot.

We bouwen villa’s, huizen en appartementen in eigen beheer, maar ook als onderaannemer voor andere bouwheren. Bouwwerken Wardenier treedt ook op als bouwpromotor die de gehele bouw van uw woning van begin tot eind onder de arm neemt. De klant blijft steeds nauw bij het proces betrokken, en heeft ook de vrije keuze wat betreft een architect.

We kunnen rekenen op de hulp van geschoolde en ervaren arbeiders en er wordt steeds op een veilige manier gewerkt, met toezicht van een veiligheidscoördinator. Zaakvoerder Dany Wardenier houdt persoonlijk een oogje in het zeil op de werf en is ook het centrale aanspreekpunt voor al uw vragen.

Nieuwbouw Brugge – Uiteraard houden we bij Wardenier nauwlettend de meest recente wetgevingen omtrent energie in de gaten voor uw nieuwbouw.

We streven steeds naar optimale waardes wat betreft het EPB, en meer bepaald het K-peil (hoe goed uw woning geïsoleerd is) en het E-peil (de kwaliteit van de energieprestaties van uw huis). Hiervoor werken we graag met spouwmuren of cellenbeton.

Bouwwerken Wardenier opteert steeds voor een duurzame afwerking met kwaliteitsmaterialen. We houden ons aan een strak schema dat in overleg met de klant op voorhand werd opgesteld. In onze offerte zit de opkuis van de werf inbegrepen. Contacteer ons vandaag nog om te kijken wat we voor u kunnen doen. Of het nu gaat om de volledige constructie van een nieuwbouw woning of voor de renovatie van uw bestaande huis: Bouwwerken Wardenier is de gevestigde waarde die u zoekt!

U kunt onder andere in de volgende regio’s op ons rekenen voor nieuwbouw.

Brugge, Oostkamp, Jabbeke, BredeneDe Haan, Gistel, Ichtegem, MiddelkerkeOostende, Oudenburg

nieuwbouw leffinge nieuwbouw Brugge nieuwbouw Oostkamp nieuwbouw Jabbeke nieuwbouw Bredene nieuwbouw De Haan nieuwbouw Gistel nieuwbouw Ichtegem nieuwbouw Middelkerke nieuwbouw Oostende nieuwbouw Oudenburg